Personvernerklæring

Personvernerklæring for Forlaget Manifest. Sist oppdatert: 28.05.2024

1. Om dette nettstedet

Nettstedet https://forlaget.manifest.no drives av Forlaget Manifest (org. nr. 991124225). Formålet med nettsiden er å informere om og selge Forlaget Manifests bokutgivelser, tråd med foreningens formålsparagraf:

Forlaget Manifest er et forlag med hjertet på venstre side. Vi er venstresidens forlag, og skal gjennom bøker med sosialistisk, miljøaktivistisk og feministisk profil skape debatt, engasjement og styrke de fellesskapsorienterte kreftene i de folkelige bevegelsene.

Databehandlere for Forlaget Manifests nettsider:

Forlaget Manifests nettside er laget med Shopify og er lagret (hosted) hos Miss Hosting.

Forlaget Manifest lagrer og samler disse opplysningene:

Våre nettsider samler inn statistikk om antall besøkende og hvilke av våre nettsider som besøkes via Google Analytics i Shopify. 

2. Nyhetsbrev

Du kan registrere deg som nyhetsbrevmottaker på vår nettside. Det er kun din e-postadresse vi ber om og som lagres.

Nyhetsbrevet sendes ukentlig. Du kan alltid selv av-registrere deg og stoppe abonnementet.

Nyhetsbrevslistene ligger lagret hos Make. Det er kun ansatte i Manifest som har tilgang til nyhetsbrevslisten og din e-postadresse deles ikke med andre.

Ved å abonnere på Manifest nyhetsbrev samtykker du til følgende:

Som abonnement på Manifest nyhetsbrev vil du motta e-post fra Manifest Tankesmie og Forlaget Manifest med nyheter, presseklipp og annen informasjon fra Manifest. Du vil motta tilbud om utgivelser fra Forlaget Manifest AS. Nyhetsbrevet sendes ut ukentlig.

3. Generelt om deling av personopplysninger til tredjepart

For å sikre oppdatert kontaktinformasjon om deg som kunde, vil Forlaget Manifest i noen tilfeller benytte eksterne leverandører for å kontrollere at vi har riktig adresse og/eller telefonnummer. Informasjon om deg vil i så fall kun kortvarig lagres for det formålet og slettes så fort vi har fått oppdatert informasjonen i våre registre.